Καθαρισμός σκαφών

Η εταιρεία μας   αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την καθαριότητα και συντήρηση ενός σκάφους, παρέχει την ανάλογη υγιεινή που απαιτεί ένας τέτοιος χώρος, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας για τον καθαρισμό του σκάφου σας.

Αναλαμβάνουμε την περιποίηση όλων των μερών του σκάφους σας (χώροι εστίασης, τουαλέτες, καμπίνες, στρώματα, μοκέτες, αποθηκευτικούς χώρους) προχωρώντας στον βιολογικό καθαρισμό του. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα δερμάτινα και πλαστικά μέρη του σκάφους σας, φροντίζοντας τα ξεχωριστά.

Η αυξημένη παρουσία υγρασίας και αλάτων στο σκάφος σας, απαιτεί ανθρώπους κατάλληλα εκπαιδευμένους, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιστοποιημένα υλικά και εξελιγμένες μεθοδολογίες καθαρισμού. Η εταιρεία μας για τις εργασίες που απαιτεί ο καθαρισμός σκαφών αναψυχής και θαλαμηγών, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος υλικών καθαριότητας για τις πολλές διαφορετικές επιφάνειες του σκάφους σας (ξύλο, inox, υφάσματα, δέρματα κτλ).

Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα νερού και ατμού, αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό και την συντήρηση των εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων του σκάφους σας.
Πραγματοποιούμε βιολογικό καθαρισμό στο σαλόνι, τα έπιπλα και τα στρώματα του σκάφους σας. Επίσης γυαλίζουμε με ειδικές αλοιφές που διαθέτουμε τις ανοξείδωτες κατασκευές του σκάφους σας για την καλύτερη δυνατή συντήρηση τους από τα άλατα της θάλασσας.

Facebook